Bel nu

Particulier

Privé Compleet Plan

U wilt uw risico's op een betaalbare en gemakkelijke manier afdekken? Dan is het Scharenborg Privé Compleet Plan de oplossing.

Het Scharenborg Privé Compleet Plan biedt u niet alleen bescherming van schade aan uw woning, inboedel, auto, motor, caravan of andere bezittingen, maar dekt bijvoorbeeld ook de schade af die u en uw gezinsleden aan anderen kunnen toebrengen. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het Scharenborg Privé Compleet Plan op neemt. Zo stelt u zelf een pakket op maat samen. Doordat de dekkingen elkaar niet overlappen, betaalt u niet tweemaal voor dezelfde dekking. Zeer aantrekkelijk ook is de pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u in het Scharenborg Privé Compleet Plan onderbrengt, hoe hoger de premiekorting. Die kan oplopen tot maar liefst 12%.

Pluspunten

  • Complete dekkingen en scherpe premies
  • Beste-voorwaarden-garantie bij Inboedel, Woonhuis en Aansprakelijkheid (AVP)
  • Alle dekkingen op één overzicht
  • Aantrekkelijke pakketkortingsregeling tot maximaal 12% bij 6 verzekeringen
  • Gratis maandbetaling
  • Geen lange contractduur, na het 1e jaar zijn alle verzekeringen dagelijks opzegbaar
  • Snelle schadeafhandeling


Beste voorwaardengarantie op Inboedel-, Woonhuis- en Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren

Het Scharenborg Privé Compleet Plan kent een unieke "Beste voorwaarden garantie". Wanneer u een schade heeft die ogenschijnlijk niet onder de dekking van deze verzekering valt maar wel wordt gedekt volgens de voorwaarden van een andere verzekeraar, dan dekken wij deze schade ook. Deze garantie is van toepassing op de Inboedel-, Woonhuis- en Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

In Volmacht verzekerd!

Het Scharenborg Privé Compleet Plan is een verzekeringsproduct dat door ons kantoor is ontwikkeld op basis van de beste voorwaarden en premies in de markt. Dit doen wij in volmacht van een aantal maatschappijen. Dit heeft als bijkomend voordeel voor u dat wij zelf polissen kunnen accepteren en schades behandelen. Dit is dus sneller en efficiënter!

Zo bent u verzekerd

Het Scharenborg Privé Compleet Plan heeft vier verzekeringsrubrieken:

Liever direct contact? Bel 053 - 4800 120 of mail naar info@onderneemzeker.nl