Bel nu

Zakelijk

Uw bedrijf

U bent druk in de weer om uw onderneming een succes te maken. Dat succes is afhankelijk van allerlei interne en externe factoren. U voert de regie, neemt beslissingen en zet de koers uit, dat kan alleen als u realistisch met risico's omgaat.

Goed risicobeheer betekent in kaart brengen welke risico's uw bedrijf kent en wat de impact van schade is op uw bedrijfscontinuiteit. Vervolgens bepaalt u welke risico's u zelf kunt dragen en welke u beter verzekert. Ook het opstellen van een preventieplan is onderdeel van risicomanagement.

Het hangt helemaal van de aard van uw bedrijf af welke verzekeringen nodig zijn. Ga niet over een nacht ijs, maar zorg voor een grondige risico-analyse en uitgekiende verzekeringen. Al vele jaren lang brengen wij deze risico's voor onze klanten in kaart en zorgen voor adequate dekkingen. Graag zijn wij ook u hierbij van dienst.


De ondernemer

Als ondernemer bent u de stuwende kracht van uw bedrijf, U bedenkt plannen, volgt uw koers, motiveert medewerkers, overtuigt klanten en onderhandelt met leveranciers. Uiteraard treft u alle maatregelen die nodig zijn om alles op rolletjes te laten verlopen. Waarschijnlijk bent u dag in dag uit met uw bedrijf bezig.

Maar hoe is het gesteld met uw persoonlijke situatie? Heeft u daarvoor alles net zo goed geregeld als voor uw bedrijf? Wat gebeurt er als u persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld als bestuurder of als DGA? Wat gebeurt er als uw compagnon plotseling komt te overlijden? Ook de financiële basis van uw privéleven moet goed in elkaar zitten en verdient u volle aandacht

Liever direct contact? Bel 053 - 4800 120 of mail naar info@onderneemzeker.nl