Bel nu

Zakenreis

Gaat u regelmatig op reis voor de zaak? Dan doet u er goed aan een speciale verzekering voor zakenreizen af te sluiten. Net als bij de 'gewone' reisverzekering kunt u kiezen voor een eenmalige of een doorlopende variant. Heeft u medewerkers die ook moeten reizen voor hun werk? Sluit dan een collectieve verzekering af: een polis voor alle medewerkers. De dekking is wereldwijd en eventuele partners kunnen ook worden meeverzekerd.

Vaak omvat de zakenreisverzekering meteen een annuleringskostenverzekering. Moet u door dringende omstandigheden thuis of op de zaak uw zakenreis afbreken, dan krijgt u een vergoeding voor de gemaakte kosten.

De reisverzekering kent vier rubrieken: bagage, medische kosten, ongevallen en automobilistenhulp. U bepaalt zelf welke rubrieken in de polis worden opgenomen. Zo kunt u de reisverzekering aan laten sluiten op andere verzekeringen die bepaalde gebeurtenissen al dekken, bijvoorbeeld de ziektekostenverzekering of de autoverzekering. Onderdelen die u niet nodig heeft kunt u helemaal weglaten.

  • Bagage, bij al uw zakelijke reizen is uw bagage verzekerd tegen verlies, beschadiging of diefstal. Ook als u door vertraagde aankomst van de bagage vervangende kleding en toiletartikelen moet aanschaffen, krijgt u de kosten vergoed.
  • Medische kosten,kosten voor acute medische hulp (ook tandarts) worden onder deze rubriek verzekerd.
  • Ongevallen, Bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval tijdens een zakenreis wordt er eenmalig een bedrag uitgekeerd.
  • Automobilistenhulp, een ongeluk gehad of de auto gestolen tijdens de zakenreis? Een professionele organisatie regelt de repatriĆ«ring.

Liever direct contact? Bel 053 - 4800 120 of mail naar info@onderneemzeker.nl