Bel nu

Zorg & Inkomen

De ondernemer

Als werkgever loopt u de financiële risico's door verzuim en arbeidsongeschiktheid van medewerkers. Wij analyseren deze risico's en adviseren over mogelijke oplossingen zoals de verzuimverzekering of de mogelijkheid om het Ziektewet en/of WGA risico zelf onder te brengen bij een private verzekeraar. Hoe is het gesteld met uw persoonlijke situatie, wat gebeurt er als u plotseling arbeidsongeschikt wordt?

Uw werknemers

Uw werknemers vormen een onmisbare schakel voor het succes van uw bedrijf. Met hun kennis en vaardigheden dragen zij immers bij aan de continuïteit van uw onderneming.

Omdat uw werknemers zo belangrijk zijn, doet u er als werkgever goed aan de risico's voor hen zo goed mogelijk af te dekken. In sommige gevallen bent u het zelfs wettelijk verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten.

Met een collectieve ziektekostenverzekering kunt u goed voor de dag komen. Ook in het nieuwe zorgstelsel. Er zijn prima afspraken te maken met de belangrijkste aanbieders over collectieve regelingen waarin maatwerk voor al uw medewerkers mogelijk is. Uw personeel profiteert dan van kortingen tot 10% met uitstekende vergoedingen.

En in de huidige zware tijden zijn uw werknemers ook zeker geïnteresseerd in een adequate WGA-gatverzekering ter afdekking van hun WGA-hiaat. Hiermee zijn ze verzekerd van een passend inkomen als ze onverhoopt in de WIA terecht komen.

Liever direct contact? Bel 053 - 4800 120 of mail naar info@onderneemzeker.nl